06 august 2017

A traia zi din saptamana modei de la Sibiu| FeericFashionWeek| RedSkirt #today      A treia zi din saptamana modei ne plimba prin imprejurimile Sibiului, iar prima prezentare incepe la cariera de piatra din Turnu Rosu, unde si-au prezentat colectiile designerii sustinuti si promovati de Agentia The Secret Code of Fashion. TSCOF este o platforma internationala initiata de Myra Postolache si specializata in relatii publice si strategie de brand, cu sediul in Milano, care se ocupa de organizarea de evenimente bazate pe cercetarea de moda. 
   Prezentarea de la poalele muntilor, desprinsa din peisajul unui santier pe care inca se lucreaza, se remarca prin tinute lejere dar in acelasi timp sunt presarate si cu putina indrazneala si excentrism. Admiram tinute atat pentru femei cat si pentru barbati, iar culorile ce se evidentiaza sunt rosu, roz pal si galben aprins.      Si in acest an, Castelul de Lut Valea Zanelor din Porumbacu de Sus, gazduieste una dintre prezentarile din cadrul Feeric Fashion Week. Pentru ca peisajul este unic, colectia brandului din Hong Kong, Modement, s-a potrivit intru totul cu acest colt de natura desprins din basme. Tinutele, inspirate din cultura asiatica, sunt predominate de culori vi precum galben sau corai, dar la polul opus gasim combinatii de alb si negru sau maro. Atat piesele pentru femei cat si cele pentru barbati au specific taieturile minimale, dandu-le astfel tinutelor un aer de lejeritate.

     Cateva ore mai tarziu, ne intoarcem in Sibiu la Casa Artelor, acolo unde dragul nostru prieten, Marios Karavasilis isi va prezenta noua colectie - intitulata "Avaton". Marios mereu aduce acel ceva unic in fiecare tinuta pe care o compune, iar talentul acestuia este transpus fara doar si poate in fiecare dintre piesele sale. Karavasilis spune ca: "<<Avaton>> este o colectie ce duce cu gandul la o lume locuita de eroi si personaje cufundate in propria lor mitologie, o colectie ce trece dincolo de limite". Designerul grec se foloseste de paiete, dantela, satin si blana ecologica pentru a crea tinute incomparabile si demne de toata admriatia. Culorile folosite de acesta sunt rosul, argintiul, auriul, dar si albul si negrul. Marios a accesorizat fiecare tinuta cu genti de mana sau alte accesorii excentrice pe cap.
     Natalia Manza deschide seara, la Redal Expo - prin eleganta, mister, dragoste, sensibilitate si pasiune. Noua colectie a Nataliei este plina de rafinament, se remarca prin broderia si croielile exclusiviste, tesaturile scumpe, dantela Chantilly, matasea naturala si cristalele Swarovski. "Creatiile oglindesc lumea interioara a femeii, intregul sau sufletesc, aducand la lumina o fuziune a gandurilor  si a sentimentelor acesteia, un adevarat caleidoscop de personaje intruchipate intr-unul singur" isi descrie colectia  Natalia Manza.

     In continuare, colectia semnata de  Alisha Pretty reda creatii pline de emotie si extravaganta, colectie inspirata chiar din propria personalitate a designerului.
     Ultima colectie a acestei seri, cea semnata de Lui by Luiza, a fost inspirata din filmul lui Federuci Fellini. "Dolce Lady este, in principal, o colectie desprinsa din emotiile mele, din ceea ceea ce traiesc acum si ceea ce doresc sa exprim. Conceptul <<la dolce vita>> este un stil de viata, un fel de neliniste indolenta in fata problemelor reale cu care ne confruntam", sunt vorbele designerului despre colectia sa in care a cuprins emotii intense.
      Cea de-a treia zi a Feeric Fashion Week s-a incheiat cu o prima petrecere Mysterium, la Redal Expo.
      Zilele urmatoare va voi spune cum am petrecut in cea de-a patra zi marca Feeric. #cheers&#kisses


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu