29 iulie 2017

All black&Silver dress Day2 Feeric Fashion Week

 
 
    Este marti, 19 iulie si este a doua zi marca Feeric Fashion Week, iar de aceasta data startul prezentarilor se da in Feeric Venue - la Redal Expo - locul in care vom incheia distractia serile urmatoare. In acesta locatie isi vor prezenta creatiile 5 tineri talentati, studenti ai Universitatii de Arta si Design din Cluj-Napoca. Evelyn Lorincz, Ana Barbosu, Maria Catalina Culda, Sorana Oltean si Diana Dobrescu au adus in atentia publicului colectii ce contin elemente moderne, nonconformiste si extrem de versatile. Prin colectia "Notorious", Evelyn ne conduce mai aproape de arta, piesele sale rezumandu-se la gliter, elemente geometrice si totodata eleganta. Ana Barbosu continua pe aceeasi scara a modernismului cu tinute influentate de accente army si combinatii intre kaki si verde sau roz pudrat.
     Daca in prezentarile precedente am avut parte de culoare si voiosie, creatiile Mariei Culda sunt in nuante de bleomarin pus in diferite combinatii ceea ce emana seriozitate predominand dungile, taieturile asimetrice si croiul voluminos cu trimitere la o lume digitala, intr-un viitor cu o tehnologie inaintata. In continuare regasim o colectie plina de dinamism inspirata din cultura hip-hop, unde cuvintele cheie sunt culoare si supradimensionare, semnata Sorana Oltean. Ultima, dar nu cea din urma, Diana Dobrescu vine in atentia noastra cu piese unice bazate pe conceptul "luna in ultimul metru patrat".

 
    La ora 17, aradenii, Mariana Morar si Paul Micsa ne dau intalnire la Gradina Zoologica prezentandu-si colectia semnata NousMode chiar pe lac. Intr-un mod original, modele ancorate in mijlocul lacului pot fi admirate de catre curiosi, din hidrobiciclete. Da, chiar este fain, locuind in Sibiu pot spune ca este chiar plictisitor sa te plimbi cu hidrobicicleta pe acel lac :)), dar cu asa priveliste monotonia dispare. "(R)evolution" este o colectie avangardista si indrazneata, dar in acelasi timp si versatila, piesele potrivindu-se pentru toate gusturile.

    Seara s-a incheiat in stilul Feeric, unde altundeva?? La Versailles by Bounavista, cu vernisajul expozitiei semnate de vicepresedintele Landiana Cerciu "10.4.1". Landiana marcheaza cea de-a zecea editie a Feeric Fashion Week printr-un proiect deosebit. "Am ales zece fotografi, pe care ii apreciez foarte mult si cu care am  lucrat de-a lungul carierei mele, si sa ii las sa organizeze ce sedinte foto isi doresc, cu mine ca model. A fost o experienta inedita pe care am transpus-o in zece fotografii ce alcatuiesc expozitia mea" a spus Landiana Cerciu.
    In continuare, dupa prezentarea Landianei a urmat petrecerea de la piscina, gazduita de Versailles by Bounavista.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu